Chrome version (Version 94 - Released) fix attempted but still issues remain-

Chrome version (Version 94 - Released) fix attempted but still issues remain-

  1. descriptionundefined
  2. endLineNumberundefined
  3. fileNameundefined
  4. lineNumberundefined
  5. message"Missing helper: \"i18n\""
  6. name"Error"
  7. numberundefined
  8. stack"Error: Missing helper: \"i18n\"\n at Object.<anonymous> (https://avma-servicedsk.avma.org/scripts/handlebars.min-v4.7.6.js?11306:27:9680)\n at Object.c (https://avma-servicedsk.avma.org/scripts/handlebars.min-v4.7.6.js?11306:27:19836)\n at Object.main (https://avma-servicedsk.avma.org/scripts/hbs-template-common.js?11306:4004:98)\n at c (https://avma-servicedsk.avma.org/scripts/handlebars.min-v4.7.6.js?11306:27:15429)\n at d (https://avma-servicedsk.avma.org/scripts/handlebars.min-v4.7.6.js?11306:27:15744)\n at renderhbs (https://avma-servicedsk.avma.org/scripts/sdp_global.js?11306:1:109323)\n at processHeaderData (https://avma-servicedsk.avma.org/scripts/sdp_global.js?11306:1:25514)\n at Object.success (https://avma-servicedsk.avma.org/scripts/header.js?build=11306:19:5)\n at c (https://avma-servicedsk.avma.org/scripts/jquery.min.js?11306:2:28294)\n at Object.fireWith [as resolveWith] (https://avma-servicedsk.avma.org/scripts/jquery.min.js?11306:2:29039)"
  9. [[Prototype]]Error at Object.<anonymous> 
JQMIGRATE: Migrate is installed, version 3.3.1
servicedesk.js?11306:1 Uncaught TypeError: Cannot set properties of undefined (setting 'autoscroll_offset')
    at servicedesk.js:1
    at servicedesk.js:1
handlebars.min-v4.7.6.js?11306:27 Uncaught 
[Deprecation] Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check https://xhr.spec.whatwg.org/.

Are the three still displaying in the developer tools pane and I can see the requests lists, however the whole top bar where requests, admin, etc is , is not there. 

Firefox and Edge display it fine- its strictly isolated to Chrome because of the update, and yes I already patched given the instructions found here, didn't resolve.

Version of servicedesk: latest 11306